Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Lid worden ?

Het schietjaar loopt van januari  tot december .

Iedere schutter dient om in aanmerking te komen voor het clubkampioenschap, in die periode 15 serie's op 200 punten en 2 eind serie's op 400 of 600 punten

te schieten. In die periode mag de schutter zoveel serie's schieten als hij wil, alleen de 15 beste worden in rekening gebracht voor de einduitslag.

Een serie op 200 punten kost 1€ aan inschrijvingsgeld, een serie op 400 en 600 punten, 2 en 3 €.

Er zijn verschillende categoriën:

Pistool Karabijn Minimum gemiddeld
Categorie 1 x x + 170
Categorie 2 x x -170 / +150
Categorie 3 x x -150 /+130
Categorie 4 x x -130
Categorie 5 x x nieuwe schutters
Opgelegd +21j   x schieten met steun
Opgelegd -14j   x schieten met steun

Ieder jaar in december is er een koningschieting, waar iedere schutter kan aan deelnemen, er wordt dan geschoten op een houten leeuw met zijn attributen, zijnde

een Kroon, skepter en wereldbol. Eens deze attributen afgeschoten is het de bedoeling om de leeuw eveneens van zijn voetstuk te schieten.... de schutter die daar in slaagt.. is de nieuwe koning van de Club.

Om de 3 jaar moeten de 3 gewezen koningen tegen elkaar kampen voor de titel van Keizer, een titel die 3 jaar behouden blijft.

Lidgeld ?

Het jaarlijks lidgeld is laag gehouden, deze omvat ook een verzekering.

minder dan 18j = 30€  (vanaf 12 jaar)

Vanaf +18j tot -21j = 40€

Meer dan 21j = 45€